
Urządzenia i Akcesoria
Dip de chorizo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porciones
Składniki
-
100 g de cebolla de cambray
-
135 g de chorizo
-
140 g de jitomate saladet
-
2 pizcas de comino en polvo
-
230 g de queso cheddar en trozos
-
95 g de queso crema
-
100 g de crema para batir (min 30% de grasa)
-
¼ cdita de ajo en polvo
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
347.3 kcal /
1458.8 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
30.2 g
Węglowodany
3.2 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TEX-MEX
51 Przepisów
Meksyk
Meksyk