
Urządzenia i Akcesoria
Riz aux petits légumes et crevettes sautées
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
de carottes coupées en tronçons250 g
-
d'eau1000 g
-
de gros sel½ c. à café
-
de pois gourmands250 g
-
de riz200 g
-
de petits pois frais200 g
-
de crevettes cuites, décortiquées350 g
-
d'huile d'olive20 g
-
de sauce de soja2 c. à soupe
-
de ciboule ciselés3 brins
-
de coriandre fraîche équeutés6 brins
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
391.8 kcal /
1654.3 kJ
Białko
25.3 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
55.8 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
1029.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°30
47 Przepisów
Francja
Francja