Urządzenia i Akcesoria
冬笋咸鱼肉饼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
新鲜冬笋 去皮切块120 克
-
姜 切块5 克
-
猪肉肉糜 (见要诀)300 克
-
生抽15 克
-
老抽5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
水900 克
-
糖5 克
-
麻油5 克
-
蛋2 颗
-
葱 切末10 克
-
料酒20 克
-
咸鱼 切块50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
385.8 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
1597.8 kJ /
382.3 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起年夜饭吧
15 Przepisów
Chiny
Chiny