冬笋咸鱼肉饼

冬笋咸鱼肉饼

4.4 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 新鲜冬笋 去皮切块
    120 克
  • 切块
    5 克
  • 猪肉肉糜 (见要诀)
    300 克
  • 生抽
    15 克
  • 老抽
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 900 克
  • 5 克
  • 麻油
    5 克
  • 2 颗
  • 切末
    10 克
  • 料酒
    20 克
  • 咸鱼 切块
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 385.8 mg
Białko 16.7 g
Kalorie 1597.8 kJ / 382.3 kcal
Tłuszcz 32.1 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...