莲藕蒸肉饼

莲藕蒸肉饼

4.7 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 莲藕 去皮切块
    200 克
  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 料酒
    20 克
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    10 克
  • 约1/2茶匙
    3 克
  • 500 克
  • 切葱花
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 516.3 mg
Białko 14.3 g
Kalorie 1021.5 kJ / 244.1 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 9.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...