Urządzenia i Akcesoria
莲藕蒸肉饼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
莲藕 去皮切块200 克
-
猪肉肉糜300 克
-
料酒20 克
-
生抽10 克
-
蚝油10 克
-
盐 约1/2茶匙3 克
-
水500 克
-
葱 切葱花适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
516.3 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
1021.5 kJ /
244.1 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常秋味
5 Przepisów
Chiny
Chiny