百花齐放酿豆腐
TM5 TM6

百花齐放酿豆腐

4.3 (6 ocen)

Składniki

  • 600 克 嫩豆腐
  • 60 克 虾仁 ,用厨用纸巾吸干水分
  • 50 克 肉碎
  • ¼ 茶匙 盐
  • 2 粒 马蹄(荸荠), 切粒
  • 10 克 蛋白
  • 2 茶匙 木薯粉
  • 600 克 水, 蒸煮用
  • 1 汤匙 食油
  • 1 汤匙 蚝油
  • 1 茶匙 酱青
  • ½ 茶匙 糖
  • ¼ 茶匙 黑酱油
  • 50 克 鸡肉高汤

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1149 kJ / 274 kcal
Białko
17.5 g
Węglowodany
15.5 g
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy