Urządzenia i Akcesoria
夏日海鲜羹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
冬瓜 去皮,切块 (3公分)500 克
-
水 额外准备2汤匙水800 克
-
自制鸡精粉30 克
-
玉米粉 (淀粉)2 - 4 茶匙
-
新鲜扇贝 切丁 (1公分)150 克
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉2 - 3 小撮
-
虾 去壳,切丁 (1公分)150 克
-
蛋白 打散2 个
-
西芹 只取茎,剁碎,装饰用10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19 g
Kalorie
481 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy