Mousse au chocolat et petits chocolats au Baileys

Mousse au chocolat et petits chocolats au Baileys

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
7 portions

Składniki

  • 200 g de chocolat noir en morceaux
  • 10 g de sucre en poudre
  • 30 g de liqueur type Baileys
  • 20 g de mascarpone
  • 1 œuf
  • 1 pincée de sel
  • cacao en poudre pour la finition

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 210 kcal / 878.5 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 14.5 g
Węglowodany 15.6 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...