Petits chocolats et insert au Baileys
TM5 TM6

Petits chocolats et insert au Baileys

(Brak ocen)

Składniki

  • 200 g de chocolat noir en petits morceaux
  • 10 g de sucre en poudre
  • 30 g de liqueur, type Baileys
  • 20 g de mascarpone
  • 1 œuf
  • 1 pincée de sel
  • cacao en poudre pour saupoudrer

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
878.5 kJ / 210 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
15.6 g
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy