Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 1 ½ c. à café de cannelle en poudre
- 4 poires Williams (fermes) pelées, coupées en deux et évidées
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- amandes effilées et grillées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1024 kJ / 244 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Faire sauter 200 g de pommes
15 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Faire sauter 400 g de pommes
15 Min
Faire sauter 200 g de poires
15 Min
Poires au vin rouge
5 Std.
Bœuf Stroganoff
1sa
Faire sauter 400 g d'ananas
20 Min
Banane sauce noix de coco-cannelle
30 dk
Chutney d'oignon rouge
24 Std.
Saumon teriyaki sous-vide
1sa 20 dk
Faire sauter 200 g d'ananas
15 Min
Faire sauter 400 g de poires
15 Min