Poires sous-vide à la cannelle
TM6

Poires sous-vide à la cannelle

4.6 (18 ocen)

Składniki

  • 120 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 1 ½ c. à café de cannelle en poudre
  • 4 poires Williams (fermes) pelées, coupées en deux et évidées
  • 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
  • amandes effilées et grillées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1024 kJ / 244 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
48 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
5.6 g
Sód
3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy