
Urządzenia i Akcesoria
Risotto al limone e prosciutto crudo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
50 g di cipolle a pezzi
-
20 g di burro a pezzi
-
320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
-
60 g di acqua
-
1 limone preferibilmente biologico, il succo
-
750 g di brodo vegetale
-
1 bustina di zafferano
-
1 pizzico di sale
-
80 g di prosciutto crudo a listarelle (½ cm)
-
20 g di burro a pezzi + q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
433 kcal /
1812 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
15.1 g
Węglowodany
67.1 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Risotti con fantasia
10 Przepisów
Włochy
Włochy