
Urządzenia i Akcesoria
Frittata autunnale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni
Składniki
-
400 g di patate pelate e fette
-
1500 g di acqua
-
2 pizzico di sale
-
100 g di prosciutto cotto a fette
-
100 g di Emmental tritato
-
30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
-
70 g di pangrattato
-
1 cucchiaio di prezzemolo tritato
-
6 uova
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
400.4 kcal /
1675.1 kJ
Białko
27.3 g
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
33.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Sód
702 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pausa pranzo?
10 Przepisów
Włochy
Włochy