Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
TM6

Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)

4.2 (21 ocen)

Składniki

Olio all'aglio

  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio, privato dell'anima

Cime di rapa piccanti

  • 500 g di acqua
  • 600 g di cime di rapa
  • cubetti di ghiaccio q.b per raffreddare
  • 3 filetti di acciuga
  • 1 peperoncino

Baccalà in olio cottura

  • 1000 g di olio di semi di girasole
  • 4 foglie di salvia fresca
  • 500 g di baccalà dissalato

Terminare la preparazione

  • taralli q.b. per servire

Wartości odżywcze
na 2 porzioni
Kalorie
17899.2 kJ / 4278 kcal
Białko
115.3 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
439.2 g
Tłuszcz nasycony
46.8 g
Błonnik
0 g
Sód
23.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy