Frittelle di cavoli e Emmental

Frittelle di cavoli e Emmental

4.6 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
12 pezzi

Składniki

  • di acqua
    400 g
  • di patate a tocchetti (0.5 cm)
    100 g
  • di cavoli misti (cavolfiore, broccolo romano, broccolo,...)
    350 g
  • di Emmental a tocchetti (1 cm)
    150 g
  • uova
    2
  • di semolino di grano duro
    50 g
  • di erbe aromatiche fresche miste tritate
    1 mazzetto
  • di sale + q.b.
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di pangrattato
    60 g
  • olio di arachidi

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 107.8 kcal / 451.1 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 4.8 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 173.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...