
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz.
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla in quarti200 g
-
di rosmarino fresco gli aghi lavati1 rametto
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di seppie ad anelli650 g
-
di acqua600 g
-
di dado per brodo vegetale5 g
-
di ceci lessi in scatola sciacquati e sgocciolati400 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
419 kcal /
1753.1 kJ
Białko
33.9 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
36.3 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
802.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura Lenta
33 Przepisy
Włochy
Włochy