Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 802.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1 Std. 30 Min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35p
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Seppie in zimino
40 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Moscardini al limone
30 Min