Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta

Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta

3.7 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla in quarti
    200 g
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di seppie ad anelli
    650 g
  • di acqua
    600 g
  • di dado per brodo vegetale
    5 g
  • di ceci lessi in scatola sciacquati e sgocciolati
    400 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 419 kcal / 1753.1 kJ
Białko 33.9 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 36.3 g
Błonnik 9.3 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 802.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...