![Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8317ca12-f2dc-47a1-84eb-07429ba36c40/Derivates/bfc9c226-082c-49c3-94f8-a876fdf33629.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 802.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 godz. 30 min
Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta
6 godz. 20 min
Ossobuco Sottovuoto
12h 40min
Calamari Sottovuoto
50 min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1 godz. 10 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 Min
Moscardini al limone
30 Min