蒜香奶油蘑菇虾便当

蒜香奶油蘑菇虾便当

4.8 13 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 虾仁
    200 克
  • 新鲜白蘑菇
    70 克
  • 洋葱 切块
    25 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 黄油
    10 克
  • 稀奶油
    80 克
  • 20 克
  • 柠檬汁
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 红薯 去皮切4×4厘米块
    200 克
  • 牛奶
    40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 884.2 mg
Białko 44.1 g
Kalorie 3240 kJ / 775 kcal
Tłuszcz 44.1 g
Błonnik 7.9 g
Tłuszcz nasycony 23.4 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...