Urządzenia i Akcesoria
生菜排骨粥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
猪肋排 焯水沥干备用300 克
-
水1200 克
-
大米 洗净沥干150 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐10 克
-
生菜 切丝100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1044.6 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
1449.2 kJ /
346.4 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
30.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
养生粥品
10 Przepisów
Chiny
Chiny