西兰花浓汤配面包粒

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    1 瓣
  • 白洋葱 切小块
    60 克
  • 橄榄油
    30 克
  • 西兰花 切小朵
    500 克
  • 450 克
  • 稀奶油
    100 克
  • 戈贡佐拉奶酪 切碎,多准备一些装饰用
    80 克
  • 全麦面包 切小块,烤脆
    60 克
  • 黑胡椒粉 装饰用
    2 小撮
  • 戈贡佐拉奶酪 装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 362 mg
Białko 10.3 g
Kalorie 1309.5 kJ / 313 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 18.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...