Urządzenia i Akcesoria
西兰花浓汤配面包粒
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜头1 瓣
-
白洋葱 切小块60 克
-
橄榄油30 克
-
西兰花 切小朵500 克
-
水450 克
-
稀奶油100 克
-
戈贡佐拉奶酪 切碎,多准备一些装饰用80 克
-
全麦面包 切小块,烤脆60 克
-
黑胡椒粉 装饰用2 小撮
-
戈贡佐拉奶酪 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
362 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
1309.5 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
风味汤品
6 Przepisów
Chiny
Chiny