Urządzenia i Akcesoria
鸡腿芋艿
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
鸡腿 带骨切块400 克
-
鸡高汤200 克
-
盐½ 茶匙
-
糖10 克
-
生抽1 茶匙
-
芋艿 去皮,切块150 克
-
老抽1 茶匙
-
葱 切葱花1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20 g
Kalorie
1392.2 kJ /
332.8 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中秋佳宴
10 Przepisów
Chiny
Chiny