Urządzenia i Akcesoria
炒混合蔬菜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食谱
Składniki
-
橄榄油20 克
-
洋葱 切块(3-4厘米)200 克
-
西芹 切块(2-3厘米)100 克
-
胡萝卜 切块(2-3厘米)100 克
-
盐 (opcjonalnie)1 - 2 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
156 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1175 kJ /
279.8 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高温基础专辑
17 Przepisów
Chiny
Chiny