Spanac cu brânză la cuptor

Spanac cu brânză la cuptor

4.5 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz. 45 min
6 porții

Składniki

  • unt tăiat cuburi, plus pentru uns vasul de copt
    50 g
  • brânză Gruyère tăiată bucăți (2 cm), vezi recomandări
    180 g
  • parmezan tăiat bucăți (2 cm), vezi recomandări
    60 g
  • lapte
    680 g
  • ouă mari (63-73 g)
    9
  • muștar de Dijon
    2 linguri
  • sare de mare fină
    1 linguriță
  • piper negru măcinat
    2 prize
  • ceapă sferturi
    100 g
  • cățel de usturoi
    1
  • frunze de spanac congelat dezghețat și scurs de apă (greutate scursă)
    280 g
  • nucșoară măcinată
    ¼ linguriță
  • pâine veche de 1-2 zile tăiată cuburi (3 cm), vezi recomandări
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 32.9 g
Kalorie 2271 kJ / 544 kcal
Tłuszcz 31.9 g
Węglowodany 26.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...