Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 gousses d'ail, coupées en deux
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignon jaune, en quartiers (voir "Conseil(s)")
lub 200 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquembouche à la crème d'orange et chocolat noir
10 Std.
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Brak ocen
Rissoler 300 g d'oignons
Brak ocen
Smoothie
5min
Cuisson des œufs
20min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50 min.
Menu avec soupe aux pois et au gingembre, saumon citronné, brocoli et pommes de terre
45min
Carottes glacées au miel
30min
Rissoler 200 g d'oignons
Brak ocen
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min