Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de persil frais
- 150 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 50 g de blanc de poireau
- 20 g d'huile neutre
- 500 g de haricots blancs secs, cuits et égouttés
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 553 kJ / 132 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe paysanne express
45 min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 Std. 5 Min
Soupe de lentilles vertes
35min
Soupe complète végétarienne
30min
Soupe au chou
45 min
Soupe à l'oignon
1h 10min
Potage au poireau
30min
Soupe au lait
20min
Potage Saint-Germain
45 min
Soupe danoise aux pois cassés
1u.
Soupe à l'ail
40min
Soupe de laitue
35min