Soupe de haricots blancs

Soupe de haricots blancs

4.1 53 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • 20 g de persil frais
  • 150 g d'oignons rouges coupés en deux
  • 50 g de blanc de poireau
  • 20 g d'huile neutre
  • 500 g de haricots blancs secs cuits et égouttés
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 132 kcal / 553 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...