Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de persil frais
- 150 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 50 g de blanc de poireau
- 20 g d'huile neutre
- 500 g de haricots blancs secs, cuits et égouttés
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 553 kJ / 132 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 Min
Soupe paysanne express
45 Min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Potage Saint-Germain
45 Min
Potage au poireau
30min
Soupe complète végétarienne
30min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Soupe au chou
45 Min
Soupe rustique
12h
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Soupe de lentilles vertes
35min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5 min