Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de cœur de chou vert (1 chou vert), coupé en morceaux
- 40 g de beurre demi-sel
- 250 g de châtaignes cuites et pelées
- 100 g de lait, à température ambiante
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 774 kJ / 186 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de betterave au lait de coco
40 min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Glace aux tiges de fenouil
3 godz. 25 min
Cake au chou-fleur
1h 15min
Tatin aux navets
1h 10min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 Min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Flan d'épinard
45 Min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55 min
Flans de poireau
35 Min
Chou-fleur en soufflé
55 min