Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de cœur de chou vert (1 chou vert), coupé en morceaux
- 40 g de beurre demi-sel
- 250 g de châtaignes cuites et pelées
- 100 g de lait, à température ambiante
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 774 kJ / 186 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Purée céleri-pomme
45min
Cake au chou-fleur
1h 15min
Poireau à la moutarde
35 Min
Soufflés de topinambours
55 Min
Chou-fleur en soufflé
55 Min
Compotée pomme-betterave aux épices
20 Min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40min
Purée de céleri aux cacahuètes
40min
Purée de haricots blancs
12h 30min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Fondue de poireau orange et cumin
30 Min