Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Barbecue Sauce
-
garlic cloves3
-
rapeseed oil20 g
-
tomato passata250 g
-
water120 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw cane sugar70 g
-
mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
chilli powder1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
Pork ribs
-
pork spare rib cut in pieces (3 cm x 10 cm, see tip)700 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)15 g
-
water400 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)600 g
-
salt½ tsp
-
rapeseed oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1591 mg
Białko
42 g
Kalorie
4148 kJ /
991 kcal
Tłuszcz
76 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
15 min
Browned Chicken Strips
15 min
Browned Turkey Strips
15 min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Leftover Chicken Fajitas
1 godz. 20 min
Pulled Pork Buns
6 godz. 20 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Peppercorn Sauce
30 min