Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Sous-vide Beef Cheeks
-
beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)700 g
-
ale400 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
celery cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrot peeled, cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered60 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
Parmesan Mashed Potatoes and Assembly
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
floury potatoes peeled, sliced (2 mm)1000 g
-
water280 g
-
salt plus 1-2 pinches to taste5 g
-
unsalted butter plus 30 g diced2 Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
fresh spinach leaves150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1332 mg
Białko
48 g
Kalorie
2867 kJ /
685 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Creamy Courgette Soup
35 min
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4 godz. 30 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Savoury Crayfish Éclairs
1 godz. 20 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Scandinavian Rye Bread
27 godz.
Caesar Salad Dressing
5 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min