Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Sous-vide Beef Cheeks
-
beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)700 g
-
ale400 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
celery cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrot peeled, cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered60 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
Parmesan Mashed Potatoes and Assembly
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
floury potatoes peeled, sliced (2 mm)1000 g
-
water280 g
-
salt plus 1-2 pinches to taste5 g
-
unsalted butter plus 30 g diced2 Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
fresh spinach leaves150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1332 mg
Białko
48 g
Kalorie
2867 kJ /
685 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Meatballs - Keftedes
2 Std. 30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Browned Beef Strips
15 Min
Plain Yoghurt in Varoma
12 Std.
Minced Raw Meat
35 Min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 Std. 30 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.