Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de agua
- 700 g de ramilletes de coliflor
- 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva (y 1 cucharada más para cuajar la tortilla)
- 150 g de chorizo en rodajas de 5 mm
- 8 huevos
- 1 cucharadita de sal
Fritada de pimientos del piquillo
- 3 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 400 g de pimientos del piquillo en tiras
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1772 kJ / 423 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 7.9 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 878.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Tortilla de verduras con chorizo
50min
Tortilla de champiñones al ajillo
25min
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
30min
Tortilla de bacalao y verduras
30min
Tortilla de coliflor
40min
Pastel de repollo
45min
Pastel de calabacín y bonito
1h
Milhojas de repollo
1 Std. 15 Min
Filetes rusos de pavo y espinacas
40min
Coliflor gratinada con carne al estilo italiano
1h
Strudel de champiñones y espinacas
1h 30min