Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crème double (env. 48% M.G.)
- 100 g de beurre, mou, et plus pour graisser
- 100 g de chocolat fondant, en morceaux ou en callets
- 60 g de sucre
- 2 oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
- 2 jaunes d'oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
- 1000 g d'eau
- de la poudre de cacao, pour parsemer
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Sabayon classique
15min
Flan d'asperges enroulé de sole
1h
Biscuits au beurre
50min
Minestrone
45 min
Sauce béarnaise
15min
Délice citronné
50min
Pain de viande
1 Std. 20 Min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50min
Sablés à l’ananas
Brak ocen
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Mousse au chocolat à l'orange
2h 20min