Cocktail Rossini con mini cheesecake salate
TM6 TM5 TM31

Cocktail Rossini con mini cheesecake salate

5.0 (1 ocena)

Składniki

Mini cheesecake salate

  • 4 g di gelatina in fogli
  • acqua fredda q.b. per l'ammollo
  • 70 g di crackers salati a pezzi
  • 40 g di burro
  • 80 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 300 g di formaggio fresco spalmabile
  • 1 - 2 pizzichi di paprika dolce
  • 2 - 3 fette di salmone affumicato
  • 2 - 3 fette di prosciutto Serrano
    lub 2 - 3 fette di prosciutto crudo
  • 6 gamberetti cotti
  • 2 - 3 pomodorini a fettine
  • 2 cucchiaini di caviale, a piacere (opcjonalnie)
  • erbe aromatiche fresche miste
  • 2 - 3 rametti di ribes rosso (opcjonalnie)

Cocktail Rossini

  • 100 g di fragole a metà
  • 10 g di zucchero
  • 250 g di Champagne
    lub 250 g di Prosecco

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1307.7 kJ / 312.6 kcal
Białko
9.1 g
Węglowodany
10.1 g
Tłuszcz
24.4 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Błonnik
0.4 g
Sód
434.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy