Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 220 g di acqua, temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
10
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
lub 3 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di zucchina senza estremità
- 120 g di cipolla rossa a metà, in senso verticale
- 80 g di funghi champignon freschi interi, senza gambo
- 100 g di peperone giallo in 2 spicchi, senza semi
- 100 g peperone rosso in 2 spicchi, senza semi
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di mozzarella a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2496 kJ / 596 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 696 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Panini al cumino
16h 30min
Cipolle sottaceto (TM6)
45 Min
Torta agli agrumi
45 Min
Moddizzosu di patate
7h
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Barrette frozen mango, cocco e mirtilli
6 Std. 10 Min
Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri
25h
Melanzane ripiene alla Norma
1 Std.
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45 Min
Torta di pere e limoni canditi (TM6)
3 Std.
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3 Std.