Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 medaglioni di vitello (80-100 g ciascuno, 3,5 cm di spessore)
- 1 cucchiaio di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1204 kJ / 287 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 135 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1sa 20 dk
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1sa 20 dk
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1sa 30 dk
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Bistecca Sottovuoto
1 Std. 10 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1sa 30 dk
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1sa 30 dk
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min