![Medaglioni di vitello sottovuoto Medaglioni di vitello sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e3fd1e60-9faf-448b-9363-2e6712e1bde6/Derivates/c9b28244-45cb-4051-82c0-41a8c77f8257.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 medaglioni di vitello (80-100 g ciascuno, 3,5 cm di spessore)
- 1 cucchiaio di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1204 kJ / 287 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 135 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3ч.
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1ч. 20 мин.
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5ч. 10 мин.
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2ч. 20 мин.
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2ч.
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2ч. 20 мин.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1ч. 30 мин.
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min