Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta fresca
- 150 g di farina tipo 0
- 120 g di acqua
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
Ripieno
- 75 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca Delica, a pezzetti (2 cm)
- 100 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di formaggio vegano tritato
Terminare la preparazione
- 20 g di burro di soia
- 5 - 6 foglie di salvia fresca
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- formaggio vegano tritato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1648.3 kJ / 394 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 46.8 g
- Tłuszcz
- 19.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 327.9 mg
Alternatywne przepisy
Torta salata radicchio e salsiccia
1h 15min
Pinsa radicchio speck e noci
28u.
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Torta coi becchi
Brak ocen
Sandwich arcobaleno
40min
Corona pasquale al sesamo
1 godz. 45 min
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1h 20min
Pane intrecciato timo e limone
4 Std.
Bignè craquelin
2h
Pane alla zucca e mandorle
5h
Pinsa farcita
3h
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40 min