Urządzenia i Akcesoria
Baked rice croquettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
5 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
Arborio rice400 g
-
water800 g
-
salt plus extra to season2 tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
saffron1 tsp
-
eggs3
-
breadcrumbs100 - 150 g
-
prosciutto sliced and cut into pieces (1-2 cm)50 g
-
Emmental cheese cut into cubes (1 cm) (see Tips)100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1702.8 mg
Białko
24.2 g
Kalorie
2643.8 kJ /
629.4 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
83.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked cheesecake
2 godz. 55 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Rosemary meat pies
3 godz. 30 min
Classic mushroom risotto
30 min