Urządzenia i Akcesoria
Baked rice croquettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
5 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
Arborio rice400 g
-
water800 g
-
salt plus extra to season2 tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
saffron1 tsp
-
eggs3
-
breadcrumbs100 - 150 g
-
prosciutto sliced and cut into pieces (1-2 cm)50 g
-
Emmental cheese cut into cubes (1 cm) (see Tips)100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1702.8 mg
Białko
24.2 g
Kalorie
2643.8 kJ /
629.4 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
83.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Chocolate zucchini mini loaves
1 godz. 30 min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 godz. 5 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min
Basic bread
1 godz. 35 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min