Urządzenia i Akcesoria
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 portions
Składniki
Chocolate zucchini cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
dairy free milk chocolate100 g
-
zucchini cut into large pieces (3-4 cm)250 g
-
arrowroot flour80 g
-
raw cacao powder20 g
-
coconut flour50 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
dark coconut nectar syrup90 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
eggs4
Blueberry icing
-
coconut cream50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
fresh blueberries (1 punnet)125 g
-
icing sugar220 g
-
coconut oil (liquid)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
158.4 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1136.9 kJ /
270.7 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate zucchini mini loaves
1 godz. 30 min
Banana sesame cake
4 godz. 20 min
Perfect party cookies (allergy free)
45 min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Quinoa choc-chip biscuits
35 min
Banana coconut ice blocks
7 godz. 15 min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Banana and oat mini muffins
40 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Freckle cake
26 godz. 40 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min