Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec
- 250 g de beurre demi-sel froid
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1310 kJ / 319 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
20min
Mayonnaise
5 Min
Beurre blanc
25min
Sauce soubise
30min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce au cidre
20min
Sauce hollandaise sans œuf
10min
Beurre blanc
20min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 min
Sauce bordelaise
45 min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1h 10min