Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec
- 250 g de beurre demi-sel froid
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1310 kJ / 319 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
20min
Sauce beurre blanc
20min
Galette des rois poire-chocolat
1 godz. 40 min
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise
20min
Sauce hollandaise
15 Min
Beurre blanc
25min
Sauce orange-citron
30min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Beurre blanc
20min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min