Sauce gribiche

Sauce gribiche

2.9 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • 250 g d'huile végétale
  • 3 œufs durs écalés
  • 5 g de persil frais
  • 5 g d'estragon frais
  • 50 g de cornichons au vinaigre
  • 15 g de moutarde forte
  • 5 g de vinaigre de vin
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de câpres en saumure

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 425 kcal / 1749 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...