Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 425 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce bordelaise
45min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine bressane
24h
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Pâté de campagne au foie gras
48h
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de canard
24h
Foie gras de canard
72 godz.
Sauce périgourdine
35min
Pâté de lapin
2h 35min