Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 425 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Sauce à l'oseille
25min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6sa 30 dk
Sauce à l'oseille
35min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Quenelles nature sauce nantua
3h 40 min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Foie gras de canard
72h
Rognons de veau au xérès
25min
Sauce périgourdine
35min
Rognons de veau sauce madère
20 min