Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di spalla di maiale, senza ossa, in 2 pezzi (4-5 cm di spessore)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 148 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 godz. 45 min
Ossobuco Sottovuoto
12 godz. 40 min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5 godz.
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 godz. 5 min
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 godz. 45 min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 godz. 20 min
Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto
3 Std. 30 Min
Brasato ai funghi
6 godz.
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 godz.