Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di spalla di maiale, senza ossa, in 2 pezzi (4-5 cm di spessore)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 148 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 godz. 10 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5ч. 10 мин.
Asparagi sottovuoto
50 мин.
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2ч. 20 мин.
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2ч.
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2ч.
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min