Cipolle rosse fermentate
TM6

Cipolle rosse fermentate

2.5 (2 oceny)

Składniki

  • 500 g di cipolle rosse, a fette sottili (circa 1 mm)
  • 10 g di sale marino
    lub 10 g di sale rosa dell'himalaya
  • 250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
836 kJ / 200 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
9 g
Sód
1.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy