![Cipolle rosse fermentate Cipolle rosse fermentate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b5c76e06-2e3f-4adf-8daf-3f99baece2a6/Derivates/aec8b440-94c4-4d6e-b4e8-619c276ed65b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di cipolle rosse, a fette sottili (circa 1 mm)
-
10
g di sale marino
lub 10 g di sale rosa dell'himalaya - 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asparagi sottovuoto
50 Min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Gelatina di agrumi e ananas con salsa al pepe e rosa
1h 50min
Bevanda calda alla nocciola (vegan)
15 dk
Carote fermentate
84 godz. 30 min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4 Std. 30 Min
Crema chiboust
1 Std.
Panna montata all'aneto
5min
Mousse al cioccolato e caramello salato
1 Std.
Croccante alle mandorle
1 godz. 30 min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 godz.
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h