Urządzenia i Akcesoria
Cipolle rosse fermentate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
1 Ricetta completa
Składniki
-
500 g di cipolle rosse a fette sottili (circa 1 mm)
-
10 g di sale rosa dell'himalaya10 g di sale marino
-
250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentati
7 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Momo
2 godz.
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1 godz. 10 min
Pennette cinque cereali alle verdure CucinaBarilla
20 min
Cheesecake salata alle fragole
2 godz.
Salsa alle fragole con mousse di crescenza
2 godz.
Scalogno brunito (350 g)
25 min
Scalogno brunito (250 g)
25 min
Verdure a Cottura Lenta con sorgo e pesto di pomodori secchi
5 godz.
Crema inglese
15 min
Variegato all'amarena
8 godz. 10 min
Farina di riso
10 min
Ravioli di seitan al vapore su crema di verza e patate
1 godz. 30 min