Urządzenia i Akcesoria
Cipolle rosse fermentate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
1 Ricetta completa
Składniki
-
500 g di cipolle rosse a fette sottili (circa 1 mm)
-
10 g di sale rosa dell'himalaya10 g di sale marino
-
250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentati
7 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zucchero a velo
5 Min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 Std.
Cipolle e aglio dorati
20 Min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 Std.
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Verdure a Cottura Lenta con sorgo e pesto di pomodori secchi
5 Std.
Burro alle nocciole
1 Std. 30 Min
Limoncello
193 Std.
Gelatina di mele
2 Std. 40 Min
Burro ai funghi porcini
4 Std.
Zabaione allo spumante
15 Min
Besciamella (senza lattosio)
10 Min