Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 24.6 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 51.5 mg
Alternatywne przepisy
Ananas sottovuoto
1h 15min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2h 40min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Yogurt
12h
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2ч.
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12klst 15 min
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12klst 15 min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min