Gelatina di agrumi e ananas con salsa al pepe e rosa

Gelatina di agrumi e ananas con salsa al pepe e rosa

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 porzione

Składniki

Gelatina di agrumi e ananas
  • arance
    5
  • pompelmo
    1
  • di agar-agar
    8 g
  • di zucchero di canna
    30 g
  • di ananas fresco a fette sottili 2-3 mm
    100 g
Salsa al pepe e rosa
  • di pepe rosa in grani
    1 cucchiaino
  • di petali di rosa
    1 cucchiaino
  • di panna acida
    200 g
  • di Marsala dolce
    3 cucchiai
  • di zucchero vanigliato
    1 cucchiaino
  • di zucchero
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 149 kcal / 623.2 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 3.7 g
Węglowodany 27.9 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 29.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...