Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
210
g di lievito madre
lub 30 g di lievito in polvere madre - 35 g di farina tipo 0
- 1585 g di acqua
- 160 g di farina integrale
- 140 g di semola rimacinata di grano duro
- 200 g di farina manitoba
- 7 g di sale
- 3 g di lievito di birra fresco
- 100 g di gherigli di noci
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 4770 kJ / 1140 kcal
- Białko
- 33.3 g
- Węglowodany
- 187 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Błonnik
- 11.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Filone di segale
4 Std.
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane toscano con lievito madre
5h
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min