
Urządzenia i Akcesoria
Crêpes di farina di mais con salsa alle arance
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
12 pezzi
Składniki
Crêpes
-
di latte500 g
-
di farina tipo 00180 g
-
di farina di mais120 g
-
di lievito in polvere per dolci1 cucchiaino
-
uova2
-
burro q.b.
Salsa alle arance
-
di burro a pezzi110 g
-
arancia preferibilmente biologica, la scorza grattugiata1
-
di zucchero100 g
-
di liquore all'arancia120 g
-
di succo di arancia spremuto fresco e filtrato300 g
-
di amido di mais (maizena)10 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
5 kcal /
272 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Finalmente weekend!
8 Przepisów
Włochy
Włochy