Urządzenia i Akcesoria
Fermented Red Onions
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 Total recipe
Składniki
-
red onions sliced (approx. ⅛ in.)18 oz
-
2 tsp Himalayan saltsea salt2 tsp
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Basil Pesto
10 min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Pico De Gallo
15 min
Cashew Coconut Milk
10 min
Orange Marinated Olives
10 min
Sauerkraut
96 godz.
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min