![Fermented Red Onions Fermented Red Onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/974a3c2a-3c47-4ce3-a148-5dacd4ad07b9/Derivates/c6b79864-bf9f-45c0-9845-754cea2bae97.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 18 oz red onions, sliced (approx. ⅛ in.)
-
2
tsp sea salt
lub 2 tsp Himalayan salt - 9 oz water
- 1 oz lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Low Carb Cranberry Sauce
20min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Spicy Lemon Vinaigrette
5 min
Candied Citrus Peels
36 Std. 10 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Raspberry Jam
45 min
Orange-brined turkey
29 Std. 45 Min
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Orange Peel Marmalade
5 Std. 30 Min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Boston Clam Chowder
55 min
Spicy Rosemary Mixed Nuts
35min