Urządzenia i Akcesoria
Fermented Red Onions
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 Total recipe
Składniki
-
red onions sliced (approx. ⅛ in.)18 oz
-
2 tsp Himalayan saltsea salt2 tsp
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Mash
25 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Baffad Masala
Brak ocen
Cranberry Vinaigrette
5 min
Fermented Carrots
84 godz. 30 min
Gluten-Free Baking Powder
5 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Champurrado
20 min
Cold Brew Concentrate
12 godz.
Smoked Onion Dip
10 min
Creamy Avocado Dip
10 min
Chai tea
15 min