![Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9699E6AE-A5F9-44FF-A34D-1112737018F1/Derivates/0c44869e-70ea-4285-ae5e-0f16b60e2e7d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Loaded Potato Waffle
50 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Caesar Salad
30min
Venezia Bread
11 Std.
Peking-Style Duck Pancakes
11 Std. 25 Min
Focaccia with Rosemary and Honey
1ωρ. 10 λεπτ.
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Homemade Pasta
1 Std.
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min