Urządzenia i Akcesoria
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Artichoke and Pancetta Filling
-
carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
leeks white part only, in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces10 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt1 pinch
-
goat cheese2 oz
-
egg yolk from a large egg1
Ravioli
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade1
-
all-purpose flour to dust
-
water to boil pasta
-
salt to boil with pasta
-
unsalted butter to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1234 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basil Pesto
10 min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 godz. 15 min
Homemade Pasta
1 godz.
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Pita Bread
2 godz.
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 godz.
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min