Urządzenia i Akcesoria
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Artichoke and Pancetta Filling
-
carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
leeks white part only, in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces10 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt1 pinch
-
goat cheese2 oz
-
egg yolk from a large egg1
Ravioli
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade1
-
all-purpose flour to dust
-
water to boil pasta
-
salt to boil with pasta
-
unsalted butter to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1234 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguettes
3 godz. 45 min
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22 godz. 5 min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 godz. 50 min
Arabian Spice Mix
5 min
Caramelized Onion Pizza Dough
4 godz. 25 min
Kimchi Butter
1 godz. 10 min
Homemade Pasta
1 godz.
Rustic Potatoes with Chorizo
40 min
English Muffins
3 godz. 10 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min
Marinara Sauce
40 min