Urządzenia i Akcesoria
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 portions
Składniki
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
-
canola oil plus extra to grease6 oz
-
butternut squash peeled, diced (½ in.)8 oz
-
large eggs2
-
sugar6 oz
-
brown sugar6 oz
-
salt1 tsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
all-purpose flour8 oz
Maple Glaze
-
confectioners sugar8 oz
-
maple syrup1 ½ oz
-
whole milk1 oz
-
unsalted butter3 oz
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
257 mg
Białko
3 g
Kalorie
1920 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Maple Sweet Potato Quiche
2 godz. 10 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Breakfast Scones
30 min
Maple Cranberry Gingerbread
1 godz. 25 min
Checkerboard Sablés
2 godz. 30 min
Sausage Stuffed Kabocha
2 godz. 45 min
Honey Almond Coffee Cake
1 godz.
Pumpkin Cheesecake
6 godz. 45 min
Cranberry Almond Cookies
1 godz. 20 min
Apple Fritter Bread
2 godz.