Wersje kompatybilne
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
- 6 oz canola oil, plus extra to grease
- 8 oz butternut squash, peeled, diced (½ in.)
- 2 large eggs
- 6 oz sugar
- 6 oz brown sugar
- 1 tsp salt
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 1 tsp baking soda
- 8 oz all-purpose flour
Maple Glaze
- 8 oz confectioners sugar
- 1 ½ oz maple syrup
- 1 oz whole milk
- 3 oz unsalted butter
- 1 pinch salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 257 mg
Alternatywne przepisy
Maple Buttermilk Biscuits
25 min
Lemon Poppy Seed Loaf
1h 10 min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3u. 40min
Blueberry Coffee Cake
1h
Breakfast Scones
30 min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45 min
Pumpkin Butter
35 min
Pumpkin Chai Latte
20min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20 min
Pumpkin Streusel Muffins
25 min
Pumpkin Cheesecake
6 godz. 45 min
Apple Fritter Bread
2h