Urządzenia i Akcesoria
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces1
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
celery stalk leaves included, cut into pieces1
-
canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)800 g
-
ripe tomatoes cut into halves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
water900 g
-
small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
689.7 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
1618.1 kJ /
385.3 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
52.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Béchamel sauce
20 min
Potato cakes
45 min
Minestrone
40 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Risotto verde
45 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Classic mushroom risotto
30 min