![Pasta e fagioli (Pasta and beans) Pasta e fagioli (Pasta and beans)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24B0452D-E660-4626-91F0-D6250296A106/Derivates/999298B7-9B15-44DB-B49E-3CD41F076BC9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 1 celery stalk, leaves included, cut into pieces
- 800 g canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
- 2 ripe tomatoes, cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 900 g water
- 300 g small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1618.1 kJ / 385.3 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 52.5 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 689.7 mg
Alternatywne przepisy
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min
Asparagus risotto
40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Minestrone
40 Min
Pasta alla puttanesca
35 min
Penne and vegetables
35 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min
Tomato and lentil dahl
35 min