Urządzenia i Akcesoria
Gluten free loaves
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
20 slices
Składniki
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
white rice flour plus extra to dust200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
water to spray
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
286.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
560.8 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian nuggets
30 min
Chicken with almonds
45 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 godz. 30 min
Pizza Bianca
40 min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 godz. 10 min
Whitebait fritters
35 min
Romany creams
1 godz. 15 min
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min