![Creamy honey mustard chicken Creamy honey mustard chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F076782E-9572-456E-B0F2-D1C76B78F521/Derivates/17FA5770-5240-441D-A119-EE41169BE769.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 150 g white wine
- 1 ½ tbsp Dijon mustard (gluten free)
- 1 ½ tbsp seeded wholegrain mustard (gluten free)
- 900 g skinless, boneless chicken thighs, trimmed and cut into cubes (2-3 cm)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g water
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 pinch ground black pepper, plus extra for seasoning
- 2 potatoes (approx. 200 g), cut into thin slices (3 mm)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp sorghum flour
- 100 g frozen green peas
- 50 g zucchini, peeled into ribbons
- 80 g sugar snap peas, trimmed
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces
- 2 yellow squash (patty pan squash), cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2134 kJ / 508 kcal
- Białko
- 50.9 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 747.9 mg
Alternatywne przepisy
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Classic meatloaf
1h 35min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Easy satay chicken
40 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35min
Tuna mornay
45 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Chicken pesto pasta
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken and cashews
55 min
Apricot chicken risotto
30 min