Urządzenia i Akcesoria
Creamy honey mustard chicken
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
-
white wine150 g
-
Dijon mustard (gluten free)1 ½ tbsp
-
seeded wholegrain mustard (gluten free)1 ½ tbsp
-
skinless, boneless chicken thighs trimmed and cut into cubes (2-3 cm)900 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
water140 g
-
honey1 tbsp
-
salt plus extra for seasoning¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning1 pinch
-
potatoes (approx. 200 g), cut into thin slices (3 mm)2
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sorghum flour1 tbsp
-
frozen green peas100 g
-
zucchini peeled into ribbons50 g
-
sugar snap peas trimmed80 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces1 bunch
-
yellow squash (patty pan squash), cut into thin slices2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
747.9 mg
Białko
50.9 g
Kalorie
2134 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Classic meatloaf
1 godz. 35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Chicken and cashews
55 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken velouté meal
40 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min