Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatloaf
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g topside beef or rump steak, slightly frozen, cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs
- 50 g fresh breadcrumbs
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 8 - 10 slices prosciutto
- 2 slices double smoked ham, cut into halves
- 90 g mozzarella or Edam, wax removed, cut into cubes (2 cm)
- oil, for greasing
Mushroom sauce
- 1 spring onion/shallot, trimmed, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 200 g fresh mushrooms, roughly cut into slices
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g white wine
- 380 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 - 800 g mixed vegetables, (e.g. beans, potato, carrot), cut into slices
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tsp dry Marsala wine (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2044.5 kJ / 486.8 kcal
- Białko
- 41.2 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 1154.3 mg
Alternatywne przepisy
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Quiche Lorraine
45min
Meat stock paste
45min
Veal involtini
35 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
Meatloaf with red sauce
1h 15 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Creamy honey mustard chicken
1h
Diane sauce
20 min
Classic meatloaf
1h 35 min