Gluten free sticky date puddings
TM6 TM5 TM31

Gluten free sticky date puddings

4.6 (82 oceny)

Składniki

Sticky date puddings

  • 100 g unsalted butter, plus extra for greasing
  • 370 g raw almonds
  • 270 g pitted dates
  • 80 g water
  • 1 ½ tsp bicarbonate of soda
  • 140 g honey
  • 3 eggs
  • 70 g Greek yoghurt

Caramel sauce

  • 250 g pouring (whipping) cream
  • 140 g brown sugar
  • 100 g unsalted butter, cut into cubes
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 12 pecan nuts, for decorating (optional)
  • ice cream, for serving (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2598 kJ / 618.5 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
45.2 g
Tłuszcz
44.4 g
Tłuszcz nasycony
17.7 g
Błonnik
5.7 g
Sód
208.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy