
Urządzenia i Akcesoria
Gluten free sticky date puddings
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 portions
Składniki
Sticky date puddings
-
unsalted butter plus extra for greasing100 g
-
raw almonds370 g
-
pitted dates270 g
-
water80 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
honey140 g
-
eggs3
-
Greek yoghurt70 g
Caramel sauce
-
pouring (whipping) cream250 g
-
brown sugar140 g
-
unsalted butter cut into cubes100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pecan nuts for decorating (optional)12
-
ice cream for serving (optional)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
618.5 kcal /
2598 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
44.4 g
Węglowodany
45.2 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
17.7 g
Sód
208.7 mg