Salt-free Chicken Stock Paste

Salt-free Chicken Stock Paste

4.8 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
400 g

Składniki

  • chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces (3 cm)
    300 g
  • mixed white vegetables washed, peeled (e.g. celeriac, onion, garlic, leek), cut in pieces (2-3 cm)
    200 g
  • fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), washed, leaves only
    4 sprigs
  • dried bay leaf
    1
  • clove
    1
  • coriander seeds
    5

Wartości odżywcze na 20 g

Kalorie 31.3 kcal / 130.9 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 20.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...