Urządzenia i Akcesoria
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
vegetable oil40 g
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions sliced (3 mm) or curled, to garnish50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Garlic Prawns
30 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Mapo tofu
15 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Chawanmushi
1 godz. 15 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min