Urządzenia i Akcesoria
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
vegetable oil40 g
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions sliced (3 mm) or curled, to garnish50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Wine Chicken
30 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min